Home Sport Fitness, kulturistika Trenéři, cvičení EA Sports Active 2 - aktivní cvičení před televizí s PS3
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

EA Sports Active 2 - aktivní cvičení před televizí s PS3

Celá ČR
27. 4. 2021 - 09:14
1 450 Kč
Prodávající

Popis

Super raritni věc pro cvičení doma na Playstation 3. Jak shodit přebytčná kila a dostat se do formy u televize? :) Můžete si vybrat ze dvou tréningových programů, které trvají cca měsíc, nebo z jednodenních cvičení, kterých je naopak dostatek. Máte možnost vytvořit si i vlastní cvičení podle vámi zvolených cviků. U každého cvičení je zobrazeno, na kolik % procvičité jednotlivé partie těla.Hra během cvičení sleduje spálené kalorie a tepovou frekvenci. Kvalitní produkt, který umožní široké spektrum pohybových aktivit i ve špatném počasí.
Součástí:
- 2 snímače paží (na jednom z nich je monitor srdečního tepu)
- 1 snímač nohy
- guma na cvičení
- CD s manuálem
- USB přijímač
Vyborne svou narustajici intenzitou obtiznosti, mate na vybranou casove ruzne dlouhe cviky, vse je jednoduse a snadno pochopitelne, kazdy cvik je monitorovan, takze si kontrolujete svou tepovou frekvenci, kolik spalujete kalorii behem cviku a po skonceni cviceni vas ceka celkove vyhodnoceni v podobe tabulky a grafu, ktere muzete sdilet s ostatnimi na internetu. Ja tuto ,,hru" mohu jen doporucit. Je to prece jen neco jineho a nemusite se nikam belhat a platit za cviceni. Osobni trener stale po ruce.

Cena 1450kč. Osobně Brno nebo po platbě předem + poštovné 130 - dobirka pouze serioznim uzivatelum 190. SMS IGNORUJU - mail nebo volejte.

Možná výměna. Jelikož se tu našlo několik vykuků, co chtěli "měnit" velmi zvláštním způsobem zavánějícím podvodem, tak toto (výměna) je možné pouze osobně v Brně nebo tak, že pošlte hru DOPORUČENĚ první vy mě a do mailu mi napíšte podací číslo a jakmile mi přijde, zkontroluju a pošlu dohodnutou hru stejně zpátky já vám. Jiná možnost výměny není. Hry NEVYKUPUJU!

Mám i jiné hry. Když tak napište o co máte zájem, třeba se dohodneme.

EA Sports Active 2 - aktivní cvičení před televizí s PS3

Zavřít Zavřít
Prodávající
humberto
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!