Home Sport Zimní sporty Zimní brusle Zimní brusle dívčí, chlapecké, šňurovací, přeskové, kačenky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zimní brusle dívčí, chlapecké, šňurovací, přeskové, kačenky

Celá ČR
28. 4. 2021 - 09:42
Dohodou
Prodávající

Popis

Lední hokejové brusle WORKER Quebec černé barvy velikost 41 - stélka 26cm. Brusle s třemi bezpečnostními přezkami, vyšší nosnost, tvarovaná vnitřní vložka. Cena 550kč
***
Černé přeskové brusle Yashima 37-38 (23,5-24cm). Viz foto Cena 450kč
***
Rostoucí brusle Worker Rocky 33-36
2 přesky, pěkný stav. Viz foto. Cena 550
***
Přeskové lední brusle italské značky Roces. Přeskáče zimní brusle se zoubkama pro holku. Rychloupínání na jednu přesku. Použité v dobrém stavu. Foto napoví.
Velikost 41 (délka stélky 26cm) 550kč
***
tkaničkové dětské brusle univerzální černo-šedé barvy třeba i na hokej zn. ActionEvo s postupně šroubem nastavitelnou velikosti 32-35, jeté po dvou dětech - stav viz. reálné foto. Preferuji osobní odběr. Nastavení velikost: (32-35EU)
Původní cena: 800 Kč nyní:450 Kč
***
Divci krasobruslarske brusle Crowned (Sportisimo) bile. Crowned Dívčí lední brusle. Nůž: nerezová ocel, se zoubky
Nabízím kožené šněrovací lední brusle (zimní na led) pro malé krasobruslařky značky Crowned ze Sportisima. Stav viz reálné foto. Velikost 32 - délka stélky 20,5cm.
Cena 450. OSOBNĚ BRNO nebo pošta 130, dobírka 180. Nesmlouvám, nevyměňuju. Kdo má zájem ozvěte se. Kontaktujte mě přes odpovědní formulář tady na stránce.
***
Holčičí bílé šňurovací brusle Freesport velikost 38. Zjistili jsme, že už jsou malé, tak má holka od vánoc nové. Už mají něco najeto. Chybí vnitřní vložka. Jinak tkaničky i nože se zubama OK, ale chtělo by to přebrousit. 550kč
***
První dětské lyže plastové komplet s hůlkami. Nabízím první sjezdovky (lišky) - dětské lyžičky pro nejmepší lyžaře. Dětské plastové lyže pro první pokusy na zasněženém svahu - Výborný stav, pro první krůčky na sněhu - viz foto.
Vázání univerzální - dají se přezkami připnout na normální zimní boty. Lyže jsou používány, ale jistě ještě poslouží. Výška hůlek 65cm.
Cena 350kč
***
Nové dětské busle kačenky pro první krůčky na ledě. Nové nepoužité - nerzozbalené brusličky na první bruslení. Velikost 20-28. Můžou posloužit i jako dárek. PC:369. Cena nyní: 300kč.
Kupujete to, co je vyfoceno.
***
Možno osobní předání Brno nebo poštou.
V případě zájmu mě kontaktujte přes odpovědní formulář tady na stránce. Rozprodávám i jiné věci. Mrkněte se do mého profilu. Třeba vám něco padne do oka.
***
NERF Zombie Strike Flipfury - pistole se 2 zásobníky. Dobrý kompromis mezi drahou velkou a malou levnou Nerfkou. Sada zbraní NERF přináší napínavou, realistickou a zcela bezpečnou bojovou zábavu. Díky měkkým pěnovým nábojům nehrozí žádná zranění, náboje jsou přitom schopni uletět několik desítek metrů a celá bitva tak nabývá naprosto reálných rozměrů. (bez nábojů) Cena 450kč
***

Zimní brusle dívčí, chlapecké, šňurovací, přeskové, kačenky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kobyla
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!