Home Sport Zimní sporty Vázání, lyžáky, boty Skialpové lyžáky Dynafit Winter Guide
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Skialpové lyžáky Dynafit Winter Guide

Liberecký kraj
16. 12. 2018 - 08:00
2 890 Kč

Popis

Nohy v suchu a teple s lyžákami Winter Guide navrženými obzvláště pro ty, kteří tráví hodně času ve sněhu a přesto hledají dlouhotrvající pohodlí, tedy zejména třeba profesionální horští vůdci.

Kromě snadného nošení, pohodlí při chůzi a spolehlivosti na lyžích zaručují boty také snadno regulovatelné vnitřní mikroklima díky vložkám s revoluční patentovanou konstrukcí opatřenou membránou GORE-TEX® Duratherm L.

Prodyšná voděodolná PTFE membrána propouští odpařující se vodu díky miniaturním dírkám ve svrchní části vložky, takže nohy zůstávají v suchu. Tato technicky vyspělá vložka je umístěna ve skořepině Pebax®, která umožňuje neuvěřitelně autentický pohyb přirozené chůze a volnost pohybu díky možnosti rotace komínu, stejně jako skvělý výkon při sjezdu.

Budete ohromeni snadným přepínáním z modu "sjezdu" do modu "chůze" jediným pohybem díky systému Ultra Lock 2.0, který uzamkne komín a přepne botu z modu "sjezd" do modu "chůze" a naopak. Podešev je kompatibilní se všemi druhy vázání, které odpovídají požadavkům standardu Dynafit.

Hmotnost 1540g (Size 27.5)

Ultra Lock System 2.0
Driving Spoiler 2.0
Quick Step In
Ultra Lock Strap
Forward Lean Insert
Buckle Cables Retention System

PC 14850,-

Velikost EU 42,5 (Mondo 27,5)

Mohu nabídnout i jiné boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) a také lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky...

Skialpové lyžáky Dynafit Winter Guide

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!