Home Sport Fitness, kulturistika Trenéři, cvičení DVD Pilates technika - Cvičení pro těhotné
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

DVD Pilates technika - Cvičení pro těhotné

Jihomoravský kraj
5. 1. 2019 - 22:04
50 Kč
Prodávající

Popis

Pilates jsem cvičila jako netěhotná, proto jsem si toto DVD koupila. Jaké je cvičení pilates v těhotenství bohužel nemohu osobně referovat, cvičila jsem jen jednou, pak už jsem měla problémy a ani následující tři těhotenství mě nebylo dopřáno cvičit, takže jen přeposílám dál s komentářem prodejce:
Pilates pro těhotné je cvičební systém vyvinutý tak, aby při něm docházelo k přirozenému posilování svalových skupin, které jsou důležité při porodu. Projeví se nejen na držení těla a způsobu chůze nastávajících maminek, ale dojde k procvičení a posílení svalů pánevního dna a k jejich uvědomělému uvolňování. Cvičení zlepší také dýchání, zvýší vitální kapacitu plic a projeví se na celkové fyzické kondici.
Cílem techniky je propojení a vědomá souhra těla a mysli. Cvičení rozvíjí koordinaci, sílu, rovnováhu, flexibilitu a dýchání; propracovává zádové, břišní a hýžďové svalstvo jako základ správného držení těla - jádra, tzv. "power house".
Pilates technikacelkově vypracovává dlouhé, štíhlé svaly, s důrazem na správné dýchání, tím svaly také okysličuje a podporuje cirkulaci krve.
DVD je v češtině, vedené jako lekce cca 55 minut, bez pomůcek. Potřebujete pouze ručník.
Možný osobní odběr v Brně.
50 Kč

DVD Pilates technika - Cvičení pro těhotné

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mikošková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!