Home Sport Fitness, kulturistika Trenažéry, steppery Posilovací trenažer Orbitrek - nové zboží se zárukou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Posilovací trenažer Orbitrek - nové zboží se zárukou

Celá ČR
14. 3. 2020 - 07:38
2 789 Kč
Prodávající

Popis

Posilovací trenažer Orbitrek můžete objednat telefonicky, e-mailem, nebo přímo v našem e-shopu - PRAKTICKÝ OBCHOD...Odkaz na tento produkt naleznete níže... Zasíláme na dobírku...Na zboží poskytujeme záruku 24 měsíců...

Crossový trenažér ORBITREK

Crossový trenažér je revoluční fitness nářadí, které Vám pomáhá spalovat tuky, tvaruje svaly, aktivuje metabolismus a posiluje srdce. Cvičením na Crossovém trenažéru hubnete rychleji! 4 přístroje v jednom - nahradí rotoped, běžící pás, stepper a další přístroje.

Cvičení na Crossovém trenažéru

Crossový trenažér má 2 polohy madel - během cvičení lze střídat pohyblivá madla s pevnými, výška madel je nastavitelná. Maximální hmotnost cvičence je 112 kg. Cvičením na Crossovém trenažéru se zbavíte přebytečného tuku. Posilujete horní i dolní končetiny, aktivujete celý kardiovaskulární systém.

Crossový trenažér Vám umožňuje cvičit v pohodlí domova, např. při sledování televize
cvičením na Crossovém trenažéru spálíte výrazně více kalorií než při normálním běhu


Crossový trenažér a funkce

Crossový trenažér má plynulou regulaci obtížnosti a zpětný chod. Multifunkční počítač přehledně ukazuje čas, rychlost, vzdálenost a spálené kalorie. Crossový trenažér nezpůsobuje otřesy, kterými trpí klouby při běhu.

Crossový trenažér Vám dodá energii
Crossový trenažér Vám umožňuje cvičit v pohodlí domova, např. při sledování televize. Za 20 minut cvičení na Crossovém trenažéru docílíte brzy viditelného efektu, jakoby jste cvičili dlouhé hodiny na různých strojích. Crossový trenažér ideálně zformuje problematické partie, nepoškozuje zdraví-klouby, přirozený eliptický pohyb nohou nezpůsobuje otřesy, cvičíte zcela přirozeným zbůsobem.

Na zboží poskytujeme záruku 24 měsíců.

Doprava až k Vám domů!!!

Posilovací trenažer Orbitrek - nové zboží se zárukou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Praktický obchod CZ
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!