Home Sport Ostatní Ostatní sportovní vybavení Slender you-Multimaster-super stroj na hubnutí

Slender you-Multimaster-super stroj na hubnutí

Hlavní město Praha
9. 3. 2021 - 15:05
80 000 Kč
Prodávající

Popis

Multifunkční super stroj na zeštíhlení těla, zpevnění svalstva a zvýšení pohyblivosti.Vhodný pro všechny ženy i muže s bolestmi páteře,kloubů, při obezitě,vhodný ke zvýšení pohyblivosti,možno požít při vysokém tlaku, cukrovce,při křečových žilách.Stroj je poháněný elektromotorem, možno regulovat rychlost.Obdoba Slender you,které se používají v rehabilitačních ústavech.Vynikajísí stav, původní cena 280 000 Kč,nyní pouze za 80 000 Kč.Důvod prodeje-stěhování.
Poskytuje jedinečnou možnost jak zdokonalit a zpevnit Vaší postavu aniž by jste museli překonávat působení zemské tíže vlastní silou a přitom nezatěžujete pohybový aparát. Při tomto cvičení dochází ke ztrátě centimetrů a teprve následně i k úbytku váhy. Nahrazuje gymnastická cvičení jako jsou např. aerobic, kalanetika atd. Jedna hodina cvičení nahradí šest hodin tradiční gymnastiky.
Cvičení je vhodné pro ženy které nechtějí nebo nemohou navštěvovat běžná tělovýchovná zařízení a současně si chtějí zlepšit tělesnou kondici. Doporučuje se také pro ženy s bolestmi v zádech, u kterých posilujeme zejména zádové a břišní svaly, a tím celkově zlepšujeme držení těla. Cvičení je též vhodné pro zlepšení pohyblivosti kloubů, Pro ženy po porodu, astmatiky, nemocné s poruchami krevního oběhu, křečovými žilami a pro ženy mající potíže s nadváhou.
Stůl cvičí spolu s Vámi. Postupně procvičíte všechny svalové skupiny a klouby, při tom se neunavíte ani nezpotíte.
Jaké budete mít výsledky?
výrazně zpevníte a zeštíhlíte svojí postavu. Po každé hodině cvičení budete pociťovat nárůst energie, současně si odpočinete a uvolníte se. V neposlední řadě zlepšíte celkový zdravotní stav.

Základní údaje

Oblast inzerce
Hlavní město Praha
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
88057104379233982872
80 000 Kč
Prodávající

Slender you-Multimaster-super stroj na hubnutí

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Provazníková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!