Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže Volkl Racetiger UVO RC
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže Volkl Racetiger UVO RC

Liberecký kraj
13. 4. 2021 - 21:14
4 490 Kč

Popis

Sjezdové lyže Völkl Racetiger RC UVO neon orange
Racetiger RC UVO je skvělá lyže vycházející z konstrukce závodních modelů
Určená především pro dlouhý oblouk na upraveném svahu. Dopřeje vám přirozené a stabilní oblouky především díky mimořádně kvalitnímu klasickému celodřevěnému jádru Full Sensor Woodcore v kombinaci s technologií UVO.
Ta spočívá v samostatné jednotce umístěné na špičce paty, která tlumí vibrace ve všech směrech. Díky tomu je lyže klidnější a hrana lyže ve stálém kontaktu se sněhem poskytující tak skvělou kontrolu nad jízdou. Tím, že jednotka není součástí jádra lyže, není postižena její pružnost a energičnost.
Tip rocker přispívá k ovladatelnosti lyží.

PC 21490,-
170 cm
R16,4
119x72x101


Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Carvingové lyže Volkl Racetiger UVO RC

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!