Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Prodám super vybavené HEADY PRESTIGE 156 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám super vybavené HEADY PRESTIGE 156 cm

Ústecký kraj
21. 2. 2020 - 08:02
3 200 Kč
Prodávající

Popis

Prodám lyže HEAD Prestige 156cm dlouhé, lyže nabité závodními technologiemi.

Inteligentní čip zabudovaný v konstrukci lyže.

Univerzálky na sjezdovku s dřevěným jádrem určené pro sportovní a pokročilé lyžaře. Styl, výkon a nadčasový design jsou hlavními prvky těchto lyží Head Prestige, lyží pro náročné. WorldCup Sandwich Cap konstrukce a intergrovaný Intelligence Chip jsou hlavními zbraněmi, točivost navíc podporuje Speed Rocker.



Technologie:
ERA 3.0: S lyžemi HEAD s technologií ERA 3.0 se jednodušeji lyžuje a poskytují větší šíři výkonnostního pásma v jakémkoli terénu. A ze skalních závodníků nebo univerzálních volnostylařů - což je 80 % z našich zákazníků - dělají lepší lyžaře.
Race Structured UHM C Base: Nejvyšší kvalita, nejrychlejší skluznice a finální úprava, které lidstvo zná. Technici, kteří projektují Head lyže pro naše HEAD REBELS závodníky Světového poháru používají stejný materiál a brusky na tyhle děsivě rychlé skluznice.
Speed Rocker: Pro perfektní manipulaci na tvrdém sněhu – mírné zvednutí špičky na lyži se standardním prohnutím, to znamená vysoký výkon, snadné zahájení oblouku a vysokou všestrannost na měkkém sněhu. 10% rocker a 90% camber je jen tolik, aby se hrany skvěle udrželi v podložce.
Intelligence TM Chip Technology: Pozice těchto vláken v 45° úhlu před vázáním způsobí vyšší torzní tuhost, která je "vtlačena" do hran při ostrých obloucích. Tato technologie také stabilizujeme lyže při vyšších rychlostech.
World Cup Sandwich Cap Construction: Dřevěné jádro sendvičové konstrukce s titanalem, které kombinuje solidní a citlivý výkon. Vertikálně laminované celodřevěné jádro. Horní vrstva zabalená "Capem", který zajistí delší životnost.

Lyže mají slabé hrany.
Doprodáváme za cenu 3.200,-Kč.

Nabízíme rovněž další druhy a značky lyží, boty, snowboardy, přilby, hole, apod.

Prodám super vybavené HEADY PRESTIGE 156 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
vladimir dusanek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!