Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže VÝPRODEJ NOVÉ Carvingové lyže Atomic Vantage 90 CTI
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VÝPRODEJ NOVÉ Carvingové lyže Atomic Vantage 90 CTI

Liberecký kraj
7. 3. 2021 - 13:47
4 490 Kč

Popis

Atomic Vantage 90 CTI jsou univerzální a hravé all mountain lyže z řady Vantage, které si poradí se zmrzlým sněhem a úplně stejně s prašanem. Jsou lehké a přitom silné, takže s nimi sjedete bez problémů sjezdovku a zároveň vás podrží v hlubokém sněhu.

Díky technologii Carbon Tank Mesh se podařilo snížit hmotnost lyže a přitom zachovat torzní tuhost. Technologie Firewall zabezpečuje tlumení vibrací a zlepšuje přilnavost hran.

Vantage jsou důkazem, že v progresivním all mountain lyžování je budoucnost.

Technologie:

POWER WOODCORE - Celodřevěné jádro Power Woodcore je tvořeno kombinací tvrdého a lehkého dřeva a je zárukou výborných vlastností.

CARBON TANK MESH - Velmi pevná síťová vrstva karbonu, která dodává lyži sílu ve všech směrech, při minimálním navýšení hmotnosti.

TI BACKBONE 2.0 - Ultralehká titanová vložka prostupuje celou délkou lyže a zajišťuje výjimečné jízdní vlastnosti a stabilitu.

FIREWALL - Extraplná bočnice, která blokuje rušicí vibrace a přenáší proto 100% síly a udržuje perfektní držení hran.

PC 21990,-
161 cm
R14,9
129x90x112,5

Po dohodě možno dodat nové vázání +500,-, případně skialpové/freeridové šlapací vázání + pásy za zvýhodněnou cenu.

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání...

VÝPRODEJ NOVÉ Carvingové lyže Atomic Vantage 90 CTI

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!