Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže Atomic Redster Edge GS
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže Atomic Redster Edge GS

Liberecký kraj
11. 4. 2021 - 22:54
3 790 Kč

Popis

Redster Edge GS jsou obzvláště klidné race lyže s dodatečným zesílením z materiálu titan pro nejvyšší možnou torzní pevnost. Dřevěné jádro po celé délce a dvě titanové vrstvy zajišťují obzvláště klidnou jízdu a perfektní přenos sil z hrany na hranu. Každý impuls lyžaře je ihned efektivně přenesen na sjezdovku. Volně pohyblivá deska Power Bridge, kerá se nachází přímo pod vázáním, nabízí optimální a přesný průjezd oblouku – delší oblouky tak lze na hraně perfektně projet. Dynamičtí lyžaři, kteří milují široké oblouky s velkým rádiusem, najdou v modelu Redster Edge GS spolehlivého partnera s přímým přenosem síly.

Atomic REDSTER EDGE GS jsou lyže určené na obří slalom. Perfektně drží na sjezdovce a dají se dobře ovládat. Lyže mají titanové pláty zvyšující tuhost lyže, aby se energie přenášela přímo na hranu, díky tomu lyže perfektně drží. Shockilla vložky, které jsou umístěny v bočnici, absorbují vibrace, což dopomáhá k hladkému průběhu jízdy.

Technologie: titanové pláty jako výstuha sendvičové konstrukce
Segment: Race
Pohlaví: unisex"

PC 17490,-
183 cm
R17,2 m
DIN 12
Geometrie: 118x72x105,5

Mohu nabídnout i jiné lyže a také boty + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče), mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Carvingové lyže Atomic Redster Edge GS

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!