Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže NOVÉ dámské carvingové lyže Rossignol Famous 2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NOVÉ dámské carvingové lyže Rossignol Famous 2

Liberecký kraj
18. 10. 2019 - 23:14
5 790 Kč

Popis

Tyto nové, oddané dámské lyže jsou určené na upravené svahy. Zaručují vzrušující ale dostupný výkon pro středně až mírně pokročilé lyžaře. Díky kombinaci technologie Prop Tip na špičce pro rychlé a jednoduché zahájení zatáčky s technologií Power Turn Rocker umožňuje lyže FAMOUS 2 jednoduše a rychle zahájit zatáčku a pobízí tak k hravé a nenáročné zatáčce na hranici pádu, zatímco poskytuje tradiční sílu a držení na hraně. FAMOUS 2 nabízí neúnavnou mrštnost, sílu a výkon na tvrdém sněhu a taktéž plynulé oblouky na rychlém svahu a tvrdém sněhu. Je to zábava která tě podpoří k další jízdě a vykouzlí ti tak další nejlepší den.

Oversize Sidecut - Oversized přináší výhody agresivního vykrojení carvingových lyží kombinovaného se šířkou středu lyže současnosti. Agresivni rozměry konců lyží poskytují výrazné držení na hraně běhm oblouku, sílu a přesnost. Širší střed lyže zvyšuje stabilitu a jednoduchý přechod z oblouku do dalšího oblouku. Kombinace velkého vykrojení s dnešní šířkou středu lyže poskytuje ten pravý pocit na hraně a neslýchanou stabilitu.
Power Turn Rocker - 90% průhybu lyže tvoří tradiční průhyb, který dodává lyžím energii, stejně jako vynikajíci cit pro terén a držení na hraně v oblouku. Zbývajících 10% tvoří nizký rocker průhyb na špičce. Vjezd do oblouku je jednodušší a kontrolovatelnější.
Prop Tip -
CAP - Výborná odolnost, ovladatelsnost, komfort a jednoduchost.
Hmotnost - 2.9 kg
Rocker - Power Turn Rocker
Jádro - Poplar Wood Core
Konstrukce - Cap
Podložka – Xpress

PC 9990,-
142 cm
R10
126x74x111

149 cm
R11
126x74x111


Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

NOVÉ dámské carvingové lyže Rossignol Famous 2

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!