Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže sportovní lyže SALOMON X-DRIVE PREMIUM 161 + 168 + 182cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

sportovní lyže SALOMON X-DRIVE PREMIUM 161 + 168 + 182cm

Ústecký kraj
5. 12. 2020 - 09:40
2 800 Kč
Prodávající

Popis

Prodám sportovní lyže SALOMON X-DRIVE PREMIUM 161 + 168 + 182cm

All-terrain Rocker 2.0
Allmountain lyže
Sportovní lyžaři
Premium model

Lyže Salomon X-Drive Premium určená na střední oblouk, kombinující sjezdovou výkonnost a snadnou ovladatelnost. Karbonové X-Chassis a technologie RKS strategicky zpevňují odlehčenou konstrukci, zatímco All-terrain Rocker 2.0 zajišťuje novou úroveň univerzálnosti těchto vysoce výkonnostních all-mountain lyží

Technologie:
Sendvičové bočnice: vynikající kontakt lyže s povrchem a skvělé přizpůsobení terénu, které je nutností pro jízdu v parcích. Výkon potvrzený v závodním prostředí. Boční laminátová konstrukce.
Odlehčené celo-dřevěné jádro: dřevěné jádro po celé délce lyže. Optimální stabilita na sněhu s aktivní odezvou. Díky maximálnímu tlumení vibrací zajistí dokonalý kontakt lyže s povrchem.
All-Terrain Rocker 2.0: pomáhá se začátkem oblouku.
Jednoduchý titanalový laminát: jedna vrstva titanové výztuže pro vynikající držení hran a efektivní přenos energie z hrany na hranu.
Odlehčená Honey Comb špička: extrémně lehká konstrukce honeycomb/koroyd v oblasti špičky redukuje setrvačnost a zvyšuje tak ovladatelnost a hravost lyže. Odolnost lyže je zaručena díky ABS zesíleným rámům.
RKS (Rocker stabilizátor): vyztužení 3D kompozitovými vlákny v kontaktních zónách rockeru podstatně zvyšuje ovladatelnost lyží na sjezdovce.
Integrované PTP: elastomerové tlumiče uvnitř konstrukce lyže, umístěné na koncích X-Chassis, zvyšují plynulost přenosu sil na hrany pro lepší kontakt lyže se sněhem, a zároveň i napomáhají tlumení vibrac.
Lyže jsou v dobrém stavu, vrchní lak poškrábaný, hrany a skluznice v pořádku.
cena 2.800,-Kč
nabízíme také další značky lyží, lyžáků, hole, přilby

sportovní lyže SALOMON X-DRIVE PREMIUM 161 + 168 + 182cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
vladimir dusanek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!