Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Dámské carvingové lyže Volkl Essenza Aurena
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dámské carvingové lyže Volkl Essenza Aurena

Liberecký kraj
26. 11. 2018 - 00:51
4 290 Kč

Popis

Pohodlné, snadno ovladatelné a stabilní dámské lyže na upravené svahy pro lyžařky, které si chtějí po celý den užít na sjezdovce komfortní a bezpečné lyžování.
Výše uvedené vlastnosti dodává lyžím Aurena odlehčené vícevrstvé dřevěné jádro Woodcore Light, které dokonale spolupracuje s konstrukcí XTD PROGRESSive Technology (rozdílný 3D profil na špičce a patce). To vše doplňuje tvar prohnutí s lehce přizvednutou špičkou - TIP ROCKER.
Model Aurena je dodáván s vázáním 4Motion Lady. Širší kontaktní plocha zajišťuje snadné ovládání, čímž přispívá k navýšení stability a jistoty, a to za všech podmínek.
Vázání 4Motion samozřejmě disponuje všemi nejmodernějšími bezpečnostními standardy značky Marker.

PC 9999,-
147 cm
R11,4
120x75x105

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání...

Dámské carvingové lyže Volkl Essenza Aurena

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!