Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Dámské carvingové lyže K2 LUV Machine 74 Ti 15/16
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dámské carvingové lyže K2 LUV Machine 74 Ti 15/16

Liberecký kraj
3. 2. 2019 - 16:45
3 890 Kč

Popis

Dámské sjezdové lyže K2 LUV Machine 74 Ti - sezóna 2015-2016
Lyže Luv Machine 74 Ti jsou konečně vyladěné a připravené s nejvyšší přesností v dámské kolekci lyží.
Budete mít rády i nejstrmější svahy a vysokou rychlost. Nové Channel Light jádro snižuje a přerozděluje hmotnost lyže, tvdost zajišťuje robustní titanalová vrstva, která zvýšuje důvěru ve výkon na upraveném terénu na nejvyšší úroveň. Lyže K2 Luv Machine 74 TI 15/16 vyvinutá pro výkonnostní lyžařky, které vyžadují rychlou jízdu po širokých sjezdovkách. Perfektní točivosti lyže je dosaženo titanalovou konstrukcí s dřevěným odlehčeným Channel Light Bioflex jádrem a Speed RoX technologií.

K dostání s prvotřídním vázáním společnosti Marker - ERC 11 TC.

Metal Laminate je nejvýkonnější a nejkomplexnější K2 konstrukcí. Skládá se z střídavě prokládaných vrstev sklolaminátu a titanových plátů, ukládajících se nad a pod dřevěné jádro. Tato konstrukce zabezpečuje tlumený, přesný, výkon ideální pro pokročilé lyžaře.

HYBRIDTECH SIDEWALL - Hybritech je unikátním spojením "Sidewall" a "CAP" konstrukcí. Kombinuje přesnost, silu a výkon sidewallu pod uprostřed lyže s lehkou ovládatelností CAP konstrukce, která je na koncích lyže.

SPEED ROCKER - Mírné zvednutí špičky umožňuje snadné zahájení oblouku a překlápění lyží z hrany na hranu pro co nejefektivnější carving. Tradiční výrazné Camber prohnutí dodává lyží závodní přesnost, rychlost a skvělé držení hran na tvrdém zmrzlém povrchu. Speed Rocker™ tak nabízí vysoký výkon na skvěle upraveném manšestru.

Další přednosti: Carbon Web, Bioflex, Channel Light Core

PC 18890,-
160 cm
R12,5 m
Geometrie: 121x74x107

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání...

Dámské carvingové lyže K2 LUV Machine 74 Ti 15/16

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!