Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže Kastle MX84
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže Kastle MX84

Liberecký kraj
3. 1. 2021 - 00:32
6 490 Kč

Popis

Univerzální sportovní all mountain lyže s klasickým camber průhybem, která vyniká za každé situace. Vyznačuje se precizní kontrolou a stabilitou jak na tvrdé sjezdovce při rychlé jízdě, tak v těžším terénu nebo v prašanu. Titanalové výztuhy zlepšují tvrdost a ABS sidewall ochranu v terénu. Dřevěné jádro je kombinací jasanu a stříbrné jedle pro optimální poměr mezi váhou a stabilitou.

SNOW: Univerzální lyže postavené zejména pro lyžování na upravené sjezdovce, díky svým parametrům ale pomohou na rozměklé sjezdovce a mírně přispějí ke komfortu jízdy v měkkém sněhu (prašanu). Výseč jejich dovedností obsáhne zejména obvyklé podmínky (upravená, ale měkká sjezdovka) a průměrné jízdní situace (rychlost, délka oblouku). délka oblouku). Lyže s ambicemi nejenom na rovné sjezdovce, ale nezalekne se ani horšího terénu. Velmi rychlá v oblouku. Technologie – dřevěné jádro (mix jasan a stříbrná jedle), dvojitý titanal, ABS sidewall, standard camber, hollowtech. Novinka v kolekci Kästle nahrazuje dlouholetý model MX83 a nejedná se jen o nárůst na středu lyže a kosmetické úpravy. Nová MX84 má nově tvarovanou špičku i patu, stále si však drží standardní camber bez sebemenšího náznaku rockeru. Nové krojení přináší kratší rádius, než jsme byli zvyklí u předchůdce. Máme co do činění se zajímavým allmountainem, který kašle na dobu rockerovou a měl by být velmi dobře použitelný i na velmi tvrdých tratích a pro rychlé on piste lyžování.

Co prozradil test:
Že je to všeumělka. Jeden testér chválí klid při rychlosti na upraveném svahu, druhý velebí vlastnosti v rozměklém odpoledním firnu. Jeden říká, že je krásně tuhá, druhý se rozplývá nad snadnou ovladatelností. Jenže taková tahle Kästle prostě je. Vyhovuje širokému spektru jezdců, umí téměř celé portfolio oblouků od krátkých po dlouhé, poradí si dobře s ledovatým kopcem, díky své šířce však poskytne více než dostatečnou plochu pro hrátky mimo sjezdovku. Testéři ji navíc hodnotí jako velmi živou a přitom snadno ovladatelnou. Co víc si tedy přát?

PC 29640,-
152 cm
R11,5
128x84x112

160 cm
R13 m

168 cm
14,6 m

176 cm
R16,4 m

184 cm
R 18,1m
Geometrie: 128x84x112

Cena od 6990,-

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Carvingové lyže Kastle MX84

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!