Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Dámské carvingové lyže Volkl Flair SC 16/17
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dámské carvingové lyže Volkl Flair SC 16/17

Liberecký kraj
19. 1. 2019 - 09:14
5 250 Kč

Popis

Špičkový sportovní model dámských lyží na rychlé oblouky na upravených tratích, který ocení zejména výborné lyžařky. Lyže Flair SC UVO jsou konstrukčně upraveny pro použití ženami - mají o cca. 12% sníženou hmotnost (je použito odlehčené dřevěné jádro a vázání z řady xMotion) a upravenou podélnou pružnost neboli flexi. -
Díky tomu jsou příkladně točivé, stabilní snadno ovladatelné, přitom neztrácí nic z klíčových vlastností, jimiž značka Völkl vždy vynikala. Těchto vlastností bylo dosaženo sladěním několika konstrukčních prvků do dokonale fungujícího celku. Základem je odlehčené dřevěné jádro (FULL SENSOR WOODCORE LIGHT), zesílené pásem z karbonu (POWERED BY CARBON). Dále došlo k upravě (změkčení) flexe, lyže jsou nyní tolerantnější.
To vše doplňuje tvar prohnutí s lehce přizdvednutou špičkou (TIP ROCKER) a tlumič nežádoucích vibrací
UVO (dokáže tlumit ve třech nezávislých rovinách).
Model Flair SC UVO je dodáván s lehčí verzí vázání xMotion TCX D - Lady, které kombinuje moderní technologie, špičkové bezpečnostní standardy, dokonalý přenos sil (širší a nižší uložení na lyži) a snadné nastavení na velikost boty. Toto vázání lze velmi snadno, bez nutnosti použití nářadí, přizpůsobit na různé velikosti bot.

PC 17990,-
153 cm
R12,3 m
Geometrie: 122x73x103

158 cm
R13,4 m


163 cm
R14 m

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Dámské carvingové lyže Volkl Flair SC 16/17

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!