Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže FISCHER RC4 WORLDCUP SC
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže FISCHER RC4 WORLDCUP SC

Liberecký kraj
12. 11. 2017 - 08:46
4 990 Kč

Popis

Oblíbená komerční slalomka od FISCHER s konstrukcí závodních lyží ze Světového poháru. Základem je dřevěná sendvičová struktura vyztužená dvojitým Titanalem o síle 0,8 mm. Lyže jsou vybaveny skvělou race podložkou RACETRACK a odpovídajícím vázáním z řady RC4.


Podložka RACETRACK dovoluje lyžím maximální možný průhyb při zatížení v oblouku, nechává tak vyniknout dynamickým vlastnostem materiálu. Nabízí výhodu rychlého a snadného přenastavení rozteče mezi patkou a špičkou vázání na různé délky skeletu boty (modifikace rail systému).


Lyže RC4 WORLDCUP SC na první pohled zaujmou razantním slalomovým vykrojením. Lze s nimi kroužit stejně tak razantní oblouky, na hranách jsou nepřekonatelné a zahájení oblouku mají bleskurychlé, jak se na správné slalomky sluší a patří. Radius 13 m na vzorovou délku 165 cm je nastavený ideálně pro kratší nebo středně dlouhé oblouky. S délkami 165 cm nebo 170 cm budete mít na nohách univerzálnější dynamické točivé lyže, s kratšími pak pojedete rychlé obloučky jako na cílovém slalomovém hangu. RC4 WORLDCUP SC, jeden z nejoblíbenějších modelů sjezdových lyží od FISCHER.

PC 18990,-
160 cm
R11 m
Geometrie: 122x69x103

165 cm
R13 m

170 cm
R14 m

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku (celá nabídka není na internetu). Rád Vám poradím a pomohu s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Nad 5000,- doprava ZDARMA. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání...

Carvingové lyže FISCHER RC4 WORLDCUP SC

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!