Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Nové Sporten Gilder 5 ! nepoužité
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nové Sporten Gilder 5 ! nepoužité

Celá ČR
9. 5. 2016 - 11:45
7 000 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den, prodám úplně nové, nepoužité sjezdové lyže Sporten Gilder 5, 162 cm.
Lyže Sporten Glider 5 – Pohodlné univerzální lyže nejvyšší třídy. 70 % sjezdovka, 30 % prašan. Dřevěná konstrukce se systémem Rocker, který pomáhá při jízdě v hlubokém sněhu.
Skluznice: HM GRAPHITE BASE
Graphitová skluznice s vysokým molekulárním číslem pro sportovní řady lyží. Skluznice v sobě obsahuje větší množství aditiva na bázi vosku plus několik dalších aditiv zaručujících velmi dobrý skluz. Pro zachování kvalitního skluzu je nutné i tuto skluznici pravidelně ošetřovat skluzným voskem. Ideálně před každým dnem lyžování.
Technologie:
Dřevěné jádro - kombinace bukového a topolového dřeva. Žádný moderní materiál dosud nedokázal nahradit jedinečné fyzikální vlastnosti dřeva. Dřevo zajišťuje mimořádnou tuhost, pružnost a stabilitu při vysokých rychlostech i ideální rozložení sil při krátkých obloucích.
Structured top sheet - Na horním povrchu plní funkci estetickou a zvyšuje odolnost lyže proti poškrábání.
Rocker (lehce nadzvednutá přední části lyže) je konstrukční prvek, který se používá ze dvou důvodů. 1. lepší průjezd hlubokým sněhem. Tuto výhodu ocení zejména lyžaři preferující jízdu ve volném terénu. 2. výrazné usnadnění nájezdu do oblouku. To přináší celkově snazší a příjemnější ovládání lyží na sjezdovce.

Nové Sporten Gilder 5 ! nepoužité

Zavřít Zavřít
Prodávající
Eliška Králová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!