Home Sport Zimní sporty Přilby a brýle +++ NOVÉ LYŽAŘSKÉ BRÝLE ZEISS - SE ZÁRUKOU +++
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

+++ NOVÉ LYŽAŘSKÉ BRÝLE ZEISS - SE ZÁRUKOU +++

Kraj Vysočina
25. 1. 2017 - 13:28
2 500 Kč
Prodávající

Popis

Prodávám vychytané lyžařské brýle (goggles) značky Zeiss. Jedná se o 100% originál i se zárukou! Mám v nabídce celou kolekci pánských i dámských brýlí, koukněte se na mé ostatní inzeráty.
Lyžařské brýle Zeiss zajišťují perfektní vidění při zimních sportech a zábavě, ve značkové kvalitě. Jsou vhodné jak na lyže, tak na snowboard. Jsou vyrobené z lehkého pružného materiálu a vzhledově jsou velmi atraktivní. Mají moderní barvy, skvělé filtry a jsou vyrobeny technologií SONAR, díky níž uvidíte za každého počasí - v mlze, při sněžení, v dešti, za slunečného počasí i při vysoké oblačnosti. Filtry od společnosti Zeiss rozjasňují a zamezují vzniku nepříjemných reflexů. Brýlový filtr je vyroben tak, že skvěle zobrazuje skvěle bez vad i v periferii - nejsou zkreslené objekty.
Sluneční světlo a horách je mnohem intenzivnější, protože se odráží i ze spodní části od sněhu. Proto je u těchto brýlí samozřejmostí 100% UV filtr do 380 nm. Na vnitřní části filtru je protizamlžovací úprava, která vám zajišťuje pohodlné užívání si sportovních radovánek bez zamlžených brýlí.
Jedná se o designově velmi zdařilé značkové brýle, které vám zpříjemní vaše zimní zážitky.
7. Tento model je určen pro ženy: bílá očnice, flash electric pink úprava - růžovo červený rozjasňující filtr s polozrcadlem, nastavitelný pásek s vnitřními adhezními částmi proti skluzu z helmy, , dvojitá pěna obalená fleecem pro pohodlné usazení na obličeji, UNI velikost, filtr S3. Součástí je originál krabice a měkký sáček z mikrovlákna.

Cena je 2500 Kč + poštovné 75 Kč
Podívejte se na mé další inzeráty!!!

+++ NOVÉ LYŽAŘSKÉ BRÝLE ZEISS - SE ZÁRUKOU +++

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Falharová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!