Home Sport Fitness, kulturistika Posilovací stroje Myostimulátor - hubnutí elektrickými impulsy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Myostimulátor - hubnutí elektrickými impulsy

Hlavní město Praha
15. 11. 2017 - 20:02
195 000 Kč
Prodávající

Popis

Myostimulátor - MS 01.12

NA JAKÉM PRINCIPU PRACUJE:

Myostimulátory jsou přístroje, které pomocí elektrických impulzů vhodného tvaru a kmitočtu “dráždí” příslušné buňky (svalové, nervové).

Toto dráždění má za následek např. stažení svalových vláken, zvýšení látkové výměny v buňkách, aktivaci lymfatického toku a pod.

Rytmicky se opakující stahy (práce) svalů vyžaduje energií, která se odebírá z tukových zásob kolem svalů.

Myostimulací lze cíleně odbourávat tukové polštářky zejména na kritických místech, které se jinak – cvičením, nebo dietou jen velmi těžko ovlivňují.

PASIVNÍ GYMNASTIKA SVALŮ

Kromě odbourávání tukových vrstev má za následek zpevnění a posílení svalů (lze zvýšit svalovou sílu až o 30 % např. v rámci sportovního tréninku).

BEZ ŠKODLIVÝCH ÚČINKŮ

Je nutno zdůraznit, že myostimulace, použití dráždivých proudů v kosmetice nemá naprosto žádné škodlivé účinky a používané elektronické impulzy jsou fyziologicky kompatibilní s lidským organizmem.

Stejných nebo podobných impulzů se používá v medicíně běžně již několik desítek roků (kardiostimulátory, rehabilitační stimulátory, elektroléčba).

APLIKACE

Myostimulaci je nutné aplikovat jako sérii 10 – 15 i více procedur provedených ob den, nebo 3 x za týden v rámci komplexní kúry, která upravuje stravovací zvyklosti, zavádí pohybové cvičení, současně aplikuje vhodné kosmetické přípravky, zábaly a pod.

Velmi slibné výsledky lze získat kombinováním myostimulace s psychoterapií.

PITNÝ REŽIM

Důležité je dodržení tzv. pitného režimu, t.j. vypít denně ca. 2,5 litrů vody a to každý den. Tento pitný režim se musí stát součástí životního stylu.

Aktivace tzv. svalové pumpy myostimulací pak aktivuje lymfatický oběh a dochází k lymfatické drenáži a tím i k odvodu odpadních látek metabolizmu.

Záruka: 3 měsíce
Kde se nachází: Praha, Libeň
O výrobku : O tento výrobek se stará Fitness Pohotovost

Myostimulátor - hubnutí elektrickými impulsy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Karel Kopecký
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!