Home Sport Fitness, kulturistika Posilovací lavice KETTLER TORSO posilovací lavice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KETTLER TORSO posilovací lavice

Hlavní město Praha
21. 1. 2016 - 18:56
3 000 Kč
Prodávající

Popis

Multifunkční posilovací lavice KETTLER TORSO je určená především pro domácí cvičení s jednoručními činkami, ale také na posilování břišního svalstva. V poloze pro cviky s činkami je možno opěrku zad polohovat až do úhlu 90 stupňů a sedací část do úhlu 45 stupňů. Posilovací lavici lze dále upravit na šikmou lavici (sklopením opěrné nohy) a trénink tak soustředit na břišní partie. Sklon šikmé lavice je jednoduše nastavitelný a umožňuje tak vlastní regulaci obtížnosti cvičení. Stabilní konstrukce této fitness lavice je sklopitelná do kompaktního rozměru, který značně usnadňuje skladování, neslouží však jako náhrada benchové lavice. Posilovací lavice KETTLER TERGO je německé výroby a tato tradice MADE in GERMANY již dlouhá léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost.

Univerzální posilovací lavice je vhodná pro všechny vyznavače domácího fitness, kteří chtějí cvičit s jednoručními činkami nebo efektivně posilovat břicho.


Parametry posilovací lavice KETTLER TORSO:
Tréninková stanoviště. Univerzální lavice pro cviky s činkami, polohovatelná opěrka zad (do 90 stupňů) i sedací část (do 45 stupňů). Šikmá lavice pro shyby na břicho a přednožování vleže.
Kompaktní a funkční design. Sklopná konstrukce umožňuje snadné skladování.
Minimální nároky na prostor. Rozměry po sestavení (d × š × v): 140 × 45 × 120 cm. Lavici je možno sklopit a ušetřit tak místo. Rozměry po sklopení (d × š × v): 18 × 45 × 115 cm.
Zatížitelnost posilovací lavice. Maximální nosnost: 130 kg tělesné váhy a 40 kg závaží.


Lavice je použitá asi 5krát, menší vada na spodní straně (viz přiložené foto). Pouze osobní odběr Praha. Původní cena 200 €.

KETTLER TORSO posilovací lavice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Colette Kožená
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!