Home Sport Skateboardy, brusle Koloběžky, tříkolky Prémiová elektrická koloběžka Techlife X6
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prémiová elektrická koloběžka Techlife X6

Moravskoslezský kraj
23. 2. 2021 - 10:37
22 900 Kč
Prodávající

Popis

Prémiová koloběžka s velkým výkonem 600W! Nová, nepoužitá a s 2-letou zárukou.

Techlife X6 je elektrickou koloběžkou určenou pro dospělé a díky dokonale zvoleným a vyváženým podsestavám zaručuje slušnou rychlost, velký dojezd a unikátní vzhled.

Dvojité tlumení
Elektrická koloběžka Techlife X6 byla vybavená zadními tlumiči, které ideálně tlumí dokonce i největší nerovnosti na cestě, a ve spojení s foukanými koly je jízda ne této koloběžce velmi komfortní.

LED osvětlení
X6 má silné přední LED osvětlení, které zajišťuje dobrou viditelnost během noční jízdy. Dodatečně se výrobce pokusil o efektivní LED osvětlení pro dobrou viditelnost naší koloběžky jinými účastníky provozu.

Kotoučová brzda
Za vysokou bezpečnost jízdy odpovídá řada zabezpečení a dvě silné brzdy. Přední kotoučová a zadní bubnová, které zaručují rychlé zastavení vozidla i za extrémních povětrnostních podmínek.

600 Wattový elektrický motor
Naše elektrická koloběžka je vybavená bezkomutátorovým elektrickým motorem s výkonem 600 W, umístěným v zadním kole, který ve spojení se silným ovladačem 20 A umožňuje jízdu po cestě se sklonem max. 15 stupňů bez ztráty rychlosti.

Maximální rychlost až 47 km/h
Elektrická koloběžka Techlife X6 má tři režimy jízdy – ekonomický, normální a sportovní. X6 ve sportovním režimu může dosáhnout maximální rychlosti 47 km/h!

Velký LCD displej
Velký barevný displej zobrazuje nejdůležitější informace jako: stupeň nabití, aktuální rychlost, nebo stav ujetých kilometrů. Dodatečně má počítadlo funkci regulace převodů naší koloběžky (nastavení maximální rychlosti).

Baterie
Elektrická koloběžka Techlife X6 byla vybavená baterií s kapacitou 13 Ah, která umožňuje dojezd až 45 km. Baterie s větší kapacitou umožňuje delší dojezd. Na dojezd mají ale velký vliv i jiné faktory jako: váha uživatele, způsob jízdy, dobré zacházení s baterií, správně nastavené brzdy, teplota a mnoho dalších. Dojezd určený ve specifikaci je maximální. Lze ho dosáhnout za ideálních podmínek, na rovné cestě, při váze uživatele cca 60 kg.

Parametry:
Hmotnost zařízení 18 kg
Maximální zatížení 120 kg
Průměr kol 8,5"
Max. rychlost 25 km/h (po odblokování 47 km/h)
Napětí nabíjení AC 220 V 50-60 Hz
Doba nabíjení 4-5 hodin
Baterie 13 Ah
Výkon motoru 600 W
Maximální dojezd 45 km
Brzdy kotoučové, bubnové
Záruka 24 měsíců
Tlumení plné

Videoukázka: https://youtu.be/EigUkkaOCXA

Prémiová elektrická koloběžka Techlife X6

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alois Francek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!