Home Sport Skateboardy, brusle Koloběžky, tříkolky Nová el. koloběžka Nitro scooters SCOUT 1000
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nová el. koloběžka Nitro scooters SCOUT 1000

Moravskoslezský kraj
24. 8. 2016 - 11:47
7 000 Kč
Prodávající

Popis

Max ryhlost 34 km/h
Hmotnost 34 kg
Nosnost 100 kg
Dojezd až 30 km

Elektrická koloběžka Nitro scooters SCOUT 1000 se vyznačuje novým designem, novým skládacím systémem, jiným předním světlem ... Dále má rovnou z výroby nainstalován dlouhý zadní blatník a přední blatník. Použití odnímatelného sedla zvyšuje komfort z jízdy a pocit bezpečí při manévrování. Je výškově nastavitelné a je použitelné i pro vyšší osoby. Pro zvýšení bezpečnosti jízdy má každá koloběžka Scout 1000 z výroby naintalovaný elektrický klakson. Ovládá se levou rukou. Pro uskladnění či převoz lze koloběžku jednoduše a rychle složit pouhým stlačením páky - zcela nový systém skládání. To vyžaduje jen pár vteřin. Pro snadnější manipulaci s koloběžkou lze baterie jednoduše z koloběžky vybrat. Jsou uloženy v textilním vaku a ke koloběžce je sada baterií připevněna jedním kabelem s konektorem. Jako náhradní díl si můžete pak zakoupit externí nabíjecí kabel, který dovolí nabíjet sadu baterií mimo koloběžku.

Osvětlení
Elektrická koloběžka SCOUT 1000 je vybavena integrovaným předním a zadním LED světlem. Vpředu svítí 7 velkých diod, vzadu pak diod šest. Při brzdění se stejně jako u motocyklu rozsvítí zadní brzdové světlo (všechny diody zdvojnásobí svou svítivost). Toto integrované osvětlení značně zvyšuje bezpečnost při jízdě. Osvětlení je napájeno z baterií koloběžky, avšak díky technologii LED diod je spotřeba prakticky nulová. Osvětlení je možné případně vypnout a funkční zůstane pouze zadní brzdové světlo

Pneumatiky
Tento model nabízí značkové terénní 10,5 "pneumatiky, které se velmi dobře osvědčily i na modelové řadě XE1000. Dobře absorbují otřesy od nerovností vozovky a díky drapákem se s koloběžkou lze nouzově vyjet i mimo cestu. Mají dlouhou životnost, jsou více odolné proti případnému propíchnutí.

Akcelerátor
Kapacitu baterií zobrazuje přehledný LED panel umístěný vedle zrychlovače (plynu), který se nachází na pravé rukojeti. Zde se také nachází spínací skříňka. Barevné diody zobrazují aktuální stav baterií a díky tomu je možné odhadnout jaký má koloběžka před sebou dojezd. Pro rozjezd jen lehce otočíte rukojetí směrem k sobě a koloběžka se plynule dá do pohybu.

Odpružení
Tento model je vybaven zadním pružinovým odpružením, které zaručuje komfortní jízdu při překonávání různých nerovností na silnici.

Brzdy a řídítka
Široké racingové řídítka jsou základním předpokladem pro snadné ovládání koloběžky ve vyšších rychlostech. Pravou rukou ovládáme páčku plynu.

Nová el. koloběžka Nitro scooters SCOUT 1000

Zavřít Zavřít
Prodávající
Radim Valchař
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!