Home Sport Adrenalinové sporty Horolezectví, skialpinismus Čelovka,svítilna LED LENSER H14, 3W CREE, AKCE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Čelovka,svítilna LED LENSER H14, 3W CREE, AKCE

Celá ČR
12. 11. 2015 - 15:48
2 100 Kč
Prodávající

Popis

Tato Multifunkční čelová svítilna LED LENSER® H14 je konstrukční novinkou z dílny Německých vývojářů. Její zcela nová 'masivní' konstrukce a vlastnosti jsou zcela odlišné od všech čelových svítilen, nemá tedy ve světě obdoby ani konkurenci. Svítilna beze zbytku využívá světelný výkon jediné LED diody třídy High END Power LED. Konstrukčně kombinuje prvky plastu, duralu, vinylu a textilu.

Čelovou svítilnu LED LENSER® H14 můžete kdykoliv rozložit na 3 díly. Reflektorová i bateriová část jsou zavěšeny na plastových úchytech popruhu pomocí bajonetových úchytů a po odepnutí je lze složit vzájemně v jeden celek, odděleně od čelenky.

LED LENSER H14 disponuje dvěma režimy vybíjení baterií, třemi světelnými programy, osmi světelnými funkcemi a diodovým indikátorem stavu baterií.

Diodová svítilna LED LENSER® H14 je čelová svítilna pro je určena pro náročné a profesionály. Můžete ji použít pro vlastní obranu, upozornit záchranné služby SOS signálem nebo můžete odrazit útočníky stroboskopem vyvinutým armádou. Konstrukcí je mohutnější a těžší než předcházející typy LED LENSER® H7, ale výkonem je jednoznačně přesahuje. Je určena pro nošení jak na nekryté hlavě, tak na přilbě, lze ji jednoduše odepnout od čelenky a použít ji jako stabilní lampu nebo ji připevnit pomocí přiloženého úchytu na rám řídítek jízdního kola, rám automobilu, na stativ, a pod.

Inteligentní svítilna LED LENSER® H 14 kombinuje komfort a dynamiku. Je osazena programovatelným mikroprocesorem SLT, který inteligentně řídí světelný tok a navolené funkce lze ovládat jediným tlačítkem. Název Smart Light Technology (Chytrá světelná technologie) je elektronicky řízený systém, který poskytuje několik světelných programů (Easy, Profi, Defence) a různé funkce svícení (Morseovka, plynulé zesilování a tlumení, stálé světlo, tlumené světlo, blikání 5 Hz, SOS, obranný stroboskop 20 Hz). Jednou z funkcí H 14 je také pozvolné stmívání.

POUŽITÍ:
kempování
cyklistika
řemeslníci
pro kutily
pro záchranáře
pro zahrádkáře
pro myslivce
skauting


Čelovky firmy LED LENSER se svojí inovativní technologií byly oceněny 1. místem v nezávislém testu výrobků, které provádí nezisková organizace německých spotřebitelů. Dále se čelové svítilny umístily na 1. místě mezi čelovkami v interním testu německých federálních ozbrojených sil.
Nejnovější modely řady H jsou výsledkem dalšího vývoje již oceněných LED Diod „Power Head Fire Chip“. Vynikající zpracování, jedinečný optický systém (patent), uživatelská přívětivost, komfort při nošení a extrémní jas.

Vlastnosti:
LED: High End PowerLED
Světelný tok: 210 lm
Dosah světla: 210 m
Doba svícení: 13 h
Hmotnost: 348 g
Baterie: 4 x AA
Kapacita: 16,8 Wh
8 světelných funkcí


Obsah balení:
LED Svítilna LENSER H14,
4 ks alkalických baterií AA (doporučeno výrobcem),
úchyt svítilny na trubkové materiály (trubkové konstrukce, řídítka bicyklu a pod.),
prodlužovací kabel 90 cm
vícejazyčný návod

Záruka na zboží 24 měsíců!

Čelovka,svítilna LED LENSER H14, 3W CREE, AKCE

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Švagerka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!