Home Sport Kolektivní sporty Hokej Dámské lední brusle Powerslide Elegance
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dámské lední brusle Powerslide Elegance

Královéhradecký kraj
29. 11. 2017 - 16:00
799 Kč
Prodávající

Popis

Dámské lední brusle Powerslide Elegance se řadí mezi nejkvalitnější dámské brusle sezóny 2009/10. Bota je vyrobena z kvalitního umělého a dokonale voděodolného materiálu. Konstrukce boty je řešena patentovaným systémem Trigonomic Fit typickým pro firmu Powerslide. Díky němu se bota perfektně přizpůsobí právě na vaši nohu a zaručí chodidlu dokonalé pohodlí. Pohodlné usazení chodidla je umocněno vložkou EveFit, která výborně kopíruje tvar vašeho chodidla.

Dámské zimní brusle v křiklavém designu v retro stylu s kvalitní konstrukcí Powerslide EveFit.
Speciálka pro ženy

Brusle jsou speciálně navrženy a přizpůsobeny ženské anatomii. Konstrukce brusle a její odlišné prvky jsou dlouhodobě vyvíjeny pro maximální přizpůsobení anatomicky jiným rozměrům ženské nohy a jiné stavbě těla. Všechny tyto jednotlivé vylepšení se na brusli vyskytují pod označením Powerslide EVE fit. Soubor všech vylepšení, který respektuje zvláštnosti ženské stavby těla.

Ženy mají oproti mužům užší a kratší lýtkový sval, užší chodidlo a patu, delší prsty na nohou, menší nártové kůstky a flexibilnější kotník. Všechny výše zmiňované odlišnosti bere při výrobě bruslí technologií EVE Fit v patrnost a přizpůsobuje tomu části brusle. Ženská noha tak v brusli perfektně sedí a je mnohem komfortnější.

Konstrukce brusle je odlehčená, takže zbytečně nezatěžují vaše nohy a jsou velice pohodlné také pro přenos na kluziště.

Brusle jsou dodávány s kvalitními noži Eve blade se systémem Stride Control, díkym nemuž jsou nože perfektně vyvážené a mají dokonalý kontakt s ledem.

Utahování bruslí je řešeno osvědčeným systémem tkaniček zaručujícím pevné a spolehlivé upnutí vašeho chodidla uvnitř brusle. V horní části boty se tkaničky uvazují do velkých zesílených oček.

Brusle mají velmi atraktivní a jedinělý design v retro stylu minuého století. Hnědo-černou kůži doplňuje nápadný károvaný vzor červené barvy.

http://www.vceldashop.cz/katalog/429/krasobrusle/5619/damske-ledni-brusle-powerslide-elegance/

Dámské lední brusle Powerslide Elegance

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jakub Včeliš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!