Home Sport Golf, minigolf Golfové vozíky golfový ruční vozík
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

golfový ruční vozík

Kraj Vysočina
6. 1. 2018 - 12:02
650 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím ruční vozík na golf- provedení viz. snímky, má výškově stavitelné držadlo a je skládací. Vozík je možno si nezávazně prohlédnout na naší provozovně - CHALUPÁŘSKÝ BAZAR - Použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje, v Jihlavě, Křížová 19. Otevírací doba po - pá 10 - 12 a 14 - 17 hod.Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, zkusit atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. Jste-li však z daleka, je možno se domluvit na zaslání dobírkou zásilkovou společností, přepravné a balné by činilo + 200 Kč k uváděné ceně. Budete-li mít dotaz je možno prostřednictvím mailu - n.b.l@seznam.cz, nebo na kontaktním tel. 722773265. Rádi odpovíme.
Informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně - CHALUPÁŘSKÝ BAZAR - Prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje, v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno POUZE V NEDĚLI a to od 13-16 hod.

Ze zák. o EET (§25)
"Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", nebo
"Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů."

golfový ruční vozík

Zavřít Zavřít
Prodávající
petr4906
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!