Home Sport Kolektivní sporty Florbal Florbalové hole salming, canadien
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Florbalové hole salming, canadien

Olomoucký kraj
24. 9. 2018 - 18:39
150 Kč
Prodávající

Popis

Prodám florbalové hole, všechny jsou certifikovány:

První-červená salming scorpion-dětská-délka s čepelí 102 cm, s hranou čepelí v horším stavu-na výměnu, značky unihoc, shaft je ok. Gumová omotávka. Flex hole 30, takže něco tvrdší pro začínající děti. Cena 150 Kč.

Druhá černá florbalová hůl s šedou čepelí, délky s čepelí 111 cm (takže klasická 96 cm)-čepel byla prasklá a opravená tavnou pistolí, takže je měkká, chtělo by výměnu, ale pro začátečníky možná vystačí. Jinak shaft v pořádku, původní značka asi canadien. Nová omotávka. Cena 280 Kč.

Třetí florblaka-bílo modrá barva, je jako nová, pouze párkrát hraná, délky s čepelí 112 cm (takže klasická 96 cm). Florbalka má novou omotávku, flex je 32, takže měkčí, pro střední třídu až začátečníky. Čepel je v pořádku a má velmi dobré zahnutí, takový kompromis mezi hodně a málo zahlou. Cena 380 Kč.

Čepele se dají sehnat okolo 200 Kč, takže případně že by Vám nevyhovovala, můžete přikoupit a budete furt pod poloviční cenou nové florbalové hokejky ve stejné kategorii, nebo i lepší.

Ceny psané u každé florbalky zvlášť, při vyšším odběru dám slevu! Cenu všech dohromady nechám za 700 Kč!! Preferuji komunikaci přes e-mail, nebo volat v odpoledních až večerních hodinách či SMS. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, rád zodpovím, cokoliv přeměřím.. Možnost pošty po platbě předem, dobírka nebo osobní odběr ve Šternberku, Olomouci nebo Brně po dohodě.

Florbalové hole salming, canadien

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan O
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!