Home Sport Kolektivní sporty Florbal Taška, hokejka ceny v textu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Taška, hokejka ceny v textu

Jihočeský kraj
3. 6. 2018 - 16:51
700 Kč
Prodávající

Popis

Už jenom růžová délka 105 cm. Pravá ruka dole.Popis hokejky: Spodní část hole je prohnutá pod úhlem 3° což umožňuje lepší razanci při střelbě a zapříčiňuje zahnutí spodní části hole tak, aby vytvořila větší úhel směrem k čepeli.

Technologie Twist - na florbalce je nový systém Twist Shock waves section. Hůl je těsně pod zakončením omotávky zkroucená ( na dva vruty ) a tím se přenáší větší síla do střely.

WhipZone (bič zóna) zajišťuje prohnutí hole při střele a tím dochází k většímu „vykopnutí“ v její spodní části při došvihu, míček je tak vystřelen větší silou. Tyč hole se v části hole jeví WhipZone malinko užší. Stěny hole jsou však v této části stejně silné jak po celé délce.

Carbon X ™ Jedna z tajných zbraní v ProSeries shaftech. Jedná se o lehký uhlíkový materiál v kombinaci s pryskyřičnou přísadou. Nabízí neuvěřitelně nízkou hmotnost, výkon a trvanlivost.

Tvrdost: 26

Použitá čepel X3M Xplode Endurace střední tvrdosti


TAŠKA
praktická taška z odolného materiálu na veškeré potřebné vybavení florbalisty
toolbag je jednokomorový s úchyty pro snadné přenášení
vnitřní kapsy na drobnosti. Je ideální volbou pro florbalisty, kteří chtějí mít všechno vybavení na jednom místě a nechtějí na zápasy nosit několik vaků a batohů.

CENY: Taška 600,-
Hokejka 700,-

Taška, hokejka ceny v textu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Kupka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!