Home Sport Cyklistika Elektrokola Conway Ebike Extreme - Highend - RH 48 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Conway Ebike Extreme - Highend - RH 48 cm

Hlavní město Praha
26. 11. 2018 - 19:05
51 880 Kč
Prodávající

Popis

Celkový počet najetých kilometrů: 2203 km
- lampa Black Sun Storm 2 - super jasná
- pneumatiky Schwalbe Hans Dampf
- 2 baterie a nabíječka
Nejvyšší stav
asi 2 roky staré
všechny kontroly provedené v specializovaném obchodu



Pro ty, kteří nemohou získat dostatek energie, Conway představil novou verzi svého e-Rider série na Euro Bike 2014 hrubý e-vozidla, který je zařazen svými wattů až 2000 řídit výkon někde mezi e-MTB a e-bike je k dispozici ve dvou verzích. Na jedné straně je schválená Variant Street, která může být legálně vycestována na silnici rychlostí 45 km / h. A pak je tu off-road verze Extreme, která by měla poskytnout stejně velkou zábavu v terénu bez omezení rychlosti. Ale pouze z osobních důvodů nechcete riskovat nákladnou reklamu.
Pro ulice-legální pouliční potřebuje přilbu, poznávací značku a řidičský průkaz (třída M), chce být legální v oboru STVO. Na rozdíl od Extreme Street nebude šlapat pomoc jako normální e-kola, ale na otočné rukojeti plynu, se kterým lze ovládat nezávisle na vlastní pedálu výkonu motoru. Takže máte na výběr, zda se zcela je bez kontaktu s neformální otáčení zápěstí na cestě, nebo pomáhá motoru pomocí svalové síly a dosáhly tak vyšší hodnoty zrychlení než je tomu již tak jako tak.
Přístroj Extreme je ovládán na rozdíl od ulice přes klasickou podporu pedálu - čím silnější pedál, tím více výkonu motoru uvolníte. Podle výrobce jsou v závislosti na poměru možné rychlosti až 70 km / h.
Obě motocykly jsou přepínány plynulým převodem náboje Nuvinci. Díky tomu lze převodový poměr měnit i za zatížení a dosáhnout tak stále vyšších otáček při konstantní rychlosti motoru a kliky.
Motor se jmenovitým výkonem 1000 W a špičkovým výkonem 2000 W sedí centrálně a hluboko v rámu. Kvůli své velmi vysoké rychlosti je nutné několikrát snížit, než se pohon přenese na zadní kolo pomocí běžného řetězu jízdních kol.

Conway Ebike Extreme - Highend - RH 48 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
dagmar maxova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!