Home Sport Sportovní oblečení a obuv Dámská sportovní obuv dámská sálová obuv Asics Gel Blast, 6 UK
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

dámská sálová obuv Asics Gel Blast, 6 UK

Královéhradecký kraj
3. 9. 2016 - 12:00
1 099 Kč
Prodávající

Popis

Dámská sálová obuv Asics Gel Blast je multifunkční halová bota určena pro squash, badminton nebo ricochet. Stejně dobře ji však lze využít i na florbal nebo házenou.

Technologie Asics použité v konstukci obuvi:
I.G.S. - Celistvý koncept obuvi vyvinutý společností ASICS, u něhož prvky a technologie aplikované v obuvi společně pracují podle principu chodidla a jsou navzájem dokonale sladěné tak, že chodidlo může bezpečně a uvolněně využít svůj maximální potenciál výkonu.
ASICS+ - „High AHAR+ - Abrasion Resistant Rubber“ (pryž vysoce odolná proti oděru) Odolný integrovaný pryžový materiál v podešvi, který se vyznačuje velkou odolností proti oděru. Zabraňuje rychlému opotřebení.
Solyte 55 Lasted - Kombinovaná Solyte podešev 55-45
DuoMax - Patentovaný systém společnosti ASICS pro docílení sekundární pevnosti ve střední části chodidla, což stabilizuje chodidlo v opěrné fázi.
Reafoot adn Forefoot GEL - ASICS®-GEL™ v zadní části chodidla. Jedna z nejúžasnějších inovací v historii společnosti ASICS: velmi efektivní tlumící materiál, jehož základem je silikon, který se využívá v různých systémech a rozdílných variantách v přední a/nebo zadní části boty.

Velikost: 6 UK / 8 US / 39,5 EUR

Obuv je dodána bez krabice. Byla na vystaven na obchodě a zkoušena zákazníky. Jinak je nepoužitá. Fotografie je zobrazuje aktuální stav.

dámská sálová obuv Asics Gel Blast, 6 UK

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ondřej Špalek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!