Home Sport Fitness, kulturistika Činky, tyče a závaží České TRX (závěsný systém) Heavy Weight
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

České TRX (závěsný systém) Heavy Weight

Moravskoslezský kraj
10. 10. 2019 - 10:30
999 Kč
Prodávající

Popis

TRX Heavy Weight? Jedná se o závěsný posilovací systém značky Heavy Weight. Tento závěsný pás je vhodný na posilování břicha, zad, bicepsu, tricepsu, ramen a všech ostatních partií lidského těla. Ideální je kombinace se zátěžovou vestou!

Uchytit jej lze díky karabině kolem sloupu, hrazdy či jakéhokoliv jiného pevného předmětu.

Díky HW závěsného můžete cvičit s nejen s vlastní hmotností, ale hlavně s kombinací se zátěžovou vestou, která udělá cvičení s TRX mnohem zajímavější a rozsáhlejší.

S tímto systémem společně s vestou odcvičíš celé tělo, tak jako v posilovně. Můžeš ji prakticky vynechat, protože cviky s vestou a TRX ji naprosto nahradí!

Značka Heavy Weight spolupracuje s nejlepšími sportovci například: Jaromírem Jágrem, Karlosem Termínátorem Vémolou, Makhmudem Machem Muradovem (UFC zápasníkem), Jiřím Tkadlčíkem (STRONGMAN), fotbalisty Jiří Pavlenka, Jan Laštůvka), nejznámější tváří českého WORKOUTU - Adamem Raw a mnoha dalšími.

Značka Heavy Weight výrábí také zátěžové vesty, kettlebagy, trhačky, TRXka, gymnastické kruhy, fitness tašky, batohy, zátěže na kotníky a zápěstí a další.

Zabývá se také zákaznickou výrobou mnoha produktů od tvorby designových vest, tašek či kompletní výroby nových produktů.

České TRX (závěsný systém) Heavy Weight

Zavřít Zavřít
Prodávající
Patrik Čipec
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!