Home Sport Ostatní Batohy, krosny Miltec armádní batoh maskáč vzor 95 AČR 25 L
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Miltec armádní batoh maskáč vzor 95 AČR 25 L

Celá ČR
22. 3. 2016 - 19:08
660 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím taktický armádní(vojenský) batoh US ASSAULT PACK 25 L maskáč vzor 95 AČR
Vojenský mnohoúčelový útočný batoh
Batoh je střední velikosti, určen pro použití při kratších taktických operacích. Je velice kvalitně ušit z voděodolného nylonu s praktickým střihem vhodným ke každodennímu používání, uvnitř specielně potažen pogumovaním.

Má pevnou polstrovanou zádovou část, rychlonastavitelné ramenní popruhy a bederní pás. Batoh se skládá ze čtyř částí : má dva velké úložné prostory v hlavní části a dva menší prostory v přední části, všechny se samostatnými přístupy se zapínáním na dvojitý zip pro rychlý přístup. V jedné z hlavních částí také nalezneme oddělení pro hydration pack ( hydratační vak ). Mimo jiné obsahuje poutko pro nošení v ruce.

Batoh ASSAULT má na sobě našito mnoho nylonových popruhů pro připevnění M.O.L.L.E. výstroje popř. pomocí ALICE klipů lze připevnit další drobnou výstroj ( sumku na kompas, polní láhev atd ...). Zajímavostí jsou pak tzv "mini" kapsičky v každém oddělení zvlášť a také nylonové kompresní popruhy umístěné ve spod a po bocích batohu sloužící též k upevnění doplňků jako je Karimatka, pončo atd..

Materiál : 100% nylon
Objem : cca 25 litrů
Rozměr : 40×23×22cm

Miltec armádní batoh maskáč vzor 95 AČR 25 L

Zavřít Zavřít
Prodávající
Milan Army
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!