Home Sport Adrenalinové sporty Ostatní adrenalinové sporty Balíček držáku pro Bloggery GoPro akční kamery UN
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Balíček držáku pro Bloggery GoPro akční kamery UN

Celá ČR
11. 1. 2020 - 19:15
990 Kč
Prodávající

Popis

Prodám nový balíček příslušenství pro akční kamery GoPro, Xiaomi, SJCam. Obsahuje nalepovací držáky, tripod stativ, hliníkový držák, rotační držák na zápěstí viz popis:

- Nalepovací držáky rovné 1ks + zakřivené 1ks (GoPro, Xiaomi Yi, SJCam)
Vysoce lepivé držáky pro připevnění kamery GoPro. Perfektní uchycení vám zaručí lepící páska 3M a tak si můžete být jisti udržením přesně na svém místě. Sada obsahuje 1 ks držáku pro rovnou plochu, 1 ks držáku pro zakřivenou plochu a 2 ks lepících pásek, pro použití prakticky kdekoliv. Dokonalá přilnavost a variabilita zakřivení umožní umístit 3M nalepovací držák jak potřebujete. Díky speciálním 3M nálepkám držák perfektně drží i na zakřivené ploše.

- Nálepky rovné 1ks + zakřivené 1ks
Díky této 3M nálepce můžete připevnit vaše GoPro držáky k helmě, kapotě, snowboardu či dalším povrchům se 100% jistotou, že bude kamera držet přesně na svém místě. Sada obsahuje 3ks 3M samolepek pro zakřivené povrchy a 3ks 3M samolepek pro rovné povrchy.

- Tripod stativ
Ministativ Apei Tripod Grip je lehký a malý, tudíž vám nebude překážet na žádném výletě. Kromě toho, že slouží jako opora vaší GoPro kamery, lze ho využít také jako rukojeť

- Hliníkový držák kamery do ruky
Tactical Style Grip je ideálním doplňkem pro všechny, kteří rádi natáčí svůj aktivní život. Díky Joby Action Grip bude mít divák dojem, že je v tom s vámi.

- Držák na zápěstí s rotací 360°, velikost L
Díky tomuto držáku můžete snadno připevnit kameru GoPro na ruku, aby se uvolnily Vaše prsty na něco jiného. Ideální pro aktivity jako je cyklistika, snowboarding, surfing atd.

Možnosti dopravy: osobní převzetí(Jeseník) nebo zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 120,-kč.

Balíček držáku pro Bloggery GoPro akční kamery UN

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Galgan
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!