Home Sport Fitness, kulturistika Trenažéry, steppery Magnetický trenažér KETTLER VERSO 309 (Praha+okolí doprava)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Magnetický trenažér KETTLER VERSO 309 (Praha+okolí doprava)

Celá ČR
19. 4. 2021 - 13:46
7 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme k prodeji magnetický trenažér KETTLE VERSO 309 s tréninkovým počítačem. Trenažér byl pouze několikrát použitý - vše je jako nové. Crossový trenažér se vyznačuje plynulým eliptickým pohybem s minimálním zatížením kloubů, magnetickým brzdným systémem s tichým chodem, 8 tréninkovými programy a především příznivým poměrem cena/výkon. Konstrukce je dostatečně robustní a poskytuje tak kvalitní a efektivní trénink také vyšším osobám. Cross trenažér zároveň představuje osvědčený nástroj při hubnutí a získávání fyzické kondice, jelikož umožňuje posilování všech hlavních svalových partií najednou, a to bez zvýšené zátěže kloubů. Bezpečný trénink, šetrný ke kolenním kloubům, je zaručen díky plynulému eliptickému pohybu nášlapných ploch.

SPECIÁLNÍ FUNKCE TRENAŽÉRU:

- Pulsem řízené programy s možností volby cílové kardiozóny. Tréninkový mód umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu na základě věku a podle zvolené kardiozóny Fat/Fit (spalování tuků / posilování). Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku dávkováním zátěže, a udržuje tak optimální tréninkové tempo.
- Stabilní konstrukce ze značkové oceli. Ocelový rám umožňuje zatížení 130 kg, díky výškovému vyrovnání nerovností podlahy je konstrukce velmi stabilní. Pevná kolečka zajišťují pohodlnou manipulaci a snadné přesouvání po místnosti.
- Vysoce kvalitní kloubové spoje. Veškerá kloubová spojení a středová složení jsou osazena kvalitními průmyslovými ložisky, která zajišťují dlouhou životnost trenažéru.

DALŠÍ PARAMETRY:

- Tréninkový počítač. Přehledný LCD displej s 6 permanentně zobrazovanými funkcemi. Měří čas, rychlost, tréninkovou vzdálenost (včetně celkového počtu ujetých km), puls, frekvenci šlapání a spotřebu energie. Akustický varovný signál při překročení horní hranice pulsu. Vyhodnocení vydýchávacího pulsu včetně stanovení kondiční známky 1-6.
- Paměť pro ukládání osobních dat. Paměť pro osobní data 4 osob. Osobní profil zahrnuje definici dat (věk), kterých se využívá pro určování kardiozón.
- Programové vybavení. Celkem 8 programů, z toho 6 × program se zátěžovým profilem, 1 × uživatelsky nastavitelný program se zátěžovým profilem, 1 × pulsem řízený program (Fat/Fit). Možnost předvolby cílových hodnot pro čas, vzdálenost, spotřebu energie a kardiozóny (Fat/Fit).
- Magnetický brzdný systém ovládaný servomotorem. Plynulá regulace brzdného odporu závisle na otáčkách, brzdný systém s tichým chodem. Digitální údaj o zátěži v rozmezí 1-16 stupňů se zobrazuje přímo na displeji.
- Tichý převodový systém. Kloubová spojení jsou osazena průmyslovými ložisky, energie vynaložená na šlapání se převádí do setrvačníku za pomoci plochého průmyslového řemenu s podélným drážkováním. Setrvačník o hmotnosti 14 kg je kalibrován proti kmitu, poměr otáček střed/setrvačník je 1:8,75.
- Vybavení trenažéru. Ergonomicky tvarované kyvné páky, dodatečné držadlo uprostřed s dlaňovými senzory pro snímání pulsu a intenzivní trénink dolní poloviny těla, kolečka pro manipulaci (umístěná vpředu), mechanismus vyrovnávání nerovností podlahy (vzadu).
- Elektronické měření pulsu. Prostřednictvím ušní upínky, dlaňových senzorů (oboje součástí) nebo bezdrátovým Cardio Puls Setem (volitelné příslušenství), který měří s přesností EKG.
- Napájení trenažéru. Síťový přípojka: 230 V / 50 Hz.
- Minimální nároky na prostor. Rozměry po sestavení (d × š × v): 132 × 72 × 170 cm.

Původní cena trenažéru je 11.990 Kč. Po Praze nebo okolí v případě zájmu lze domluvit dopravu.

Magnetický trenažér KETTLER VERSO 309 (Praha+okolí doprava)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Kypta
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!