Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže K2 Pinnacle 95
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže K2 Pinnacle 95

Liberecký kraj
8. 3. 2021 - 14:27
3 490 Kč

Popis

Unikátní odlehčené jádro NANOlite uprostřed lyže v kombinaci se dřevem po bocích dělá z těchto lyží opravdového horského bojovníka.
Rádius: 17m (184cm)
Konstrukce: Konic technologie; Metal Laminate; Triaxial Braid konstrukce; hybridní jádro (osika/nanolite)
Volba Vázání: Baron EPF 13
Další Přednosti: Tapered Tip; NANOlite
Baseline: All-Terrain Rocker
Rozměry: 132/95/115
Technologie:
Triaxial Braid
Patentovaná technologie Triaxial Braiding využívá speciálního stroje k zaplétání laminátových vláken kolem dřevěného jádra. výsledkem je zvýšení torzní tuhosti při zachování nízké váhy lyže a pružnosti. Zatímco dřevo dodává lyži ohebnost a torzní tuhost, tak laminace lyži odlehčuje, dodává pružnost a usnadňuje přenos energie.
Hybritech Sidewall
Hybritech je unikátním spojením "Sidewall" a "CAP" konstrukcí. Kombinuje přesnost, silu a výkon sidewallu pod uprostřed lyže s lehkou ovládatelností CAP konstrukce, která je na koncích lyže.
Konic Technology
Revoluční konstrukce dřevěného jádra přenáší hlavní váhu lyže po jejím obvodu, což umožňuje vyšší výkon, sílu a stabilitu přímo na hranách. Současně došlo ke snížení váhy uprostřed a na okrajích lyže pro větší klid a kontrolu při vyšších rychlostech, či přejezdech nerovností
Metal Laminate
Metal Laminate je nejvýkonnější a nejkomplexnější K2 konstrukcí. Skládá se z střídavě prokládaných vrstev sklolaminátu a titanových plátů, ukládajících se nad a pod dřevěné jádro. Tato konstrukce zabezpečuje tlumený, přesný, výkon ideální pro pokročilé lyžaře
Nanolite
Super odlehčený kompozitní materiál s nízkou hustotou s použitím nejmodernějších nanotechnologií.
All Terrain Rocker
All-Terrain Rocker™ využívá zdvihnutou špičku s ohledem na použití v různorodých, především pak měkkých sněhových podmínkách. Camber prohnutí uprostřed lyže zvyšuje pružnost, pevnost a držení na hranách při jízdě na zmrzlém povrchu. Jedná se o nejuniverzálnější typ Rockeru.

PC 17540,-
184 cm
R17 m
Geometrie: 132x95x115

191 cm
R18

Carvingové lyže K2 Pinnacle 95

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!