Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže Rossignol Hero Elite ST TI 15/16 162 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže Rossignol Hero Elite ST TI 15/16 162 cm

Liberecký kraj
14. 12. 2016 - 22:01
6 890 Kč

Popis

Hero Elite ST jsou komerční slalomové lyže, inspirované závodními lyžemi pro zkušené lyžaře. Prop Tech technologie poskytuje podstatně přizpůsobivější flex pro lepší kontrolu, plynulejší start oblouku, vynikající přenos energie a efektivnější držení na hraně v oblouku. S Power Turn Rockerem na špičce je zahájení oblouku rychlejší, lyže dosáhnou agresivnější stopy, sendvičové dřevěné jádro vyztužené karbonovými vlákny zlepšuje kontakt hrany s podkladem. Hero Elite ST jsou díky své konstrukci a geometrii vykrojení precizní a vyvážená carvingová mašina určená pro milovníky krátkých dynamických oblouků na upravených tratích.
TECHNOLOGIE
Prop Tech
Na základě nového rádiusu předepsaného FIS vznikla Prop Tech technologie. Vrchní zpevňovací vrstva ze zicralu má na špičce podélné zářezy, aby se zvýšil přenos energie a kontrola nad lyžemi. Díky technologii Prop Tech je špička lyží pružnější a přizpůsobivější při vjezdu do oblouku. Tím, že je pružnost na špičce vyšší, nepřenáší se kroucení lyže až pod vázání, ale naopak zlepšuje grip na hraně ve střední části lyže.
Cascade Tip
Specifická konstrukce špičky Cascade Tip obsahuje postupně zkracované vrstvy z kovu a skleněného vlákna. Cílem je nižší hmotnost a posun těžiště blíž k povrchu, takže lyže jsou živější a vnímavější. Unikátní vrstvení ovládá torzní tuhost špičky, aby lyže plynule vycházely z oblouku a měly lepší záběr po celé délce hrany. Nízká hmotnost špičky zvyšuje obratnost lyže, což způsobuje rychlejší zahájení oblouku s lepším přizpůsobením.
Power Turn Rocker 90 % průhybu lyže tvoří tradiční průhyb, který dodává lyžím energii, stejně jako vynikajíci cit pro terén a držení na hraně v oblouku. Zbývajících 10 % tvoří nízký rocker průhyb na špičce. Vjezd do oblouku je jednodušší a kontrolovatelnější.
Rectangular Sandwich
Moderní sendvičová konstrukce s dřevěným jádrem, vertikálními bočnicemi, skleněnými vlákny a titanalovým nebo karbonovým vyztužením. Dřevěné jádro vytváří cit pro sníh a povahu lyží, které se projeví jejich chováním. Bočnice vytváří přímý tlak na hranu, přičemž jádro obklopené vrstvami poskytuje výbornou pružnost a stabilitu. Grip, výkon, kontrola.

PC 20990,-
162 cm
R12 m
DIN 12
Geometrie: 122x68x104

Mohu nabídnout i jiné lyže a také boty, mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku +150,-. Nad 4000,- doprava ZDARMA. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Carvingové lyže Rossignol Hero Elite ST TI 15/16 162 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!