Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže Rossignol Soul 7 15/16 172 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže Rossignol Soul 7 15/16 172 cm

Liberecký kraj
5. 2. 2017 - 15:12
3 690 Kč

Popis

Revoluční splynutí backcountry, freestylového a freeridového výkonu, cenami ověšené Soul 7 představují nejvyšší stupeň všestrannosti freeridových lyží pro zkušené a pokročilé lyžaře. Powder Turn Rocker eliminuje vibrace konců lyží a dále poskytuje maximální nadnášení, neúnavné ovládání a okamžitou kontrolu rychlosti i v nejhlubším sněhu. Inovace jako patentovaná technologie Air Tip a lehké jádro ze dřeva paulovnie snižují hmotnost o 20 %, drží konce lyží nad sněhem, přesouvají energii a grip pod nohy, čímž zvyšují pohyblivost a kontrolu ovládání. Se 106 mm pod vázáním a pohodlným rádi- usem 17 m jsou Soul 7 vražedné zbraně pro freeride, dlouhé túry, prašan, ale i all mountain. Jednoduše Soul 7 jsou lyže s velkým L.

TECHNOLOGIE

LIGHT WOOD

Jádro lyží EXPERIENCE je vyrobené ze dřeva paulovnie. Paulovnie je o 30 % lehčí než ostatní dřeva používané v jádrech lyží. Výsledkem jsou lyže s nižší hmotností a jednoduchým ovládáním.

DIAGO FIBER

Technologie původně vyvinutá závodním oddělením. Vlákno DIAGO zvětšuje torzní tuhost, výkon a pop a zároveň udržuje nízkou hmotnost lyží pro snadnější zatáčení a lehký pohyb.

FREE VAS

Perfektní spojení mezi jádrem ze dřeva paulovnie a bAir tip špičkou. VAS technologie poskytuje vynikající komfort při přechodu z jednoho typu sněhu na jiný díky omezení vibrací. VAS technologie zaručuje lepší kontrolu lyží a lepší stabilitu a také poskytuje hladší a komfortnější kontakt se sněhem pro lepší pocit z jízdy.

POWDER TURN ROCKER

Přetvořený design pro ještě větší všestrannost a nadnášení. Powder Turn Rocker je zkonstruovaný s 50% tradičním průhybem v oblasti vázání a zbylých 50 % na špičce a patě lyží tvoří rocker průhyb. Tradiční průhyb poskytuje sílu, energii a výborné držení na hraně na hladkém povrchu. Velký rocker průhyb v přední části lyže poskytuje vynikající nadnášení v prašanu. Rocker na zadní části lyže má tvar, který poskytuje lyžaři vhodnou pozici na pohotovu změnu směru a současně kontrolu rychlosti.

AIR TIP

Exkluzivní patentovaná technologie Rossignol! Špička je vyplněná vzduchem kvůli co nejnižší hmotnosti a zkonstruovaná tak, aby si udržela optimální torzní tuhost. Hmotnost lyží je rozložená, konce jsou odlehčené pro pohodlí, bezpečnost a všestrannost. Fakt, že těžiště je posunuté blíž ke středu lyže, soustřeďuje sílu pod nohy lyžaře. Zesílení ABS pro větší odolnost a vyšší torzní tuhost.

MINICAP SANDWICH

Sendvičová konstrukce s dřevěným jádrem, skleněnými vlákny a se zpevněnou vrchní vrstvou je odolnější proti poškození a zlomení. Bočnice jsou nakloněné o 30°, čímž zvyšují svižnost lyží, redukují celkovou hmotnost lyží a zlepšují hranění.

PC 18990,-
172 cm
R16 m
Geometrie: 135x105x125

Mohu nabídnout i jiné lyže a také boty + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče), mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku +150,-. Nad 4000,- doprava ZDARMA. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Carvingové lyže Rossignol Soul 7 15/16 172 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!