Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže NOVÉ carvingové lyže Atomic Nomad Blackeye Ti 15/16
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NOVÉ carvingové lyže Atomic Nomad Blackeye Ti 15/16

Liberecký kraj
7. 11. 2016 - 07:56
7 990 Kč

Popis

Atomic Nomad Blackeye TI je jedním z nejprodávanějších modelů. Je určen pro jízdu na tvrdém povrchu ve velké rychlosti. Kvality ocení zejména nároční a zkušení lyžaři, kteří hledají adrenalinový zážitek z jízdy na upraveném svahu, model ale nezklame ani při jízdě v měkčím sněhu, mimo sjezdovku a v hlubším sněhu.

Revoluční technologie ARC umožňuje rovnoměrné rozložení flexe po celé délce lyže, což se odráží na snadném přizpůsobení charakteristice terénu a neustálém kontaktu se sněhem. Se šířkou středu 81 mm pod vázáním drží mnohem lépe přesnost jízdy. Konstrukce Step Down Sidewall 2.0 zlepšuje držení hran na tvrdém sněhu, zatímco titanovo/dřevěné jádro zajišťuje výjimečnou stabilitu a absorpci nerovností. AMT Rocker dělá zatáčení lehkou záležitostí. Carbon Tank Mesh technologie lyží řady Nomad se vyznačují přidáním vrstvy pevné tkané síťoviny do konstrukce lyže tak, aby byly zachovány její přednosti a síla, ale nedošlo k příbytku hmotnosti lyže.

ARC technologie funguje na podstatě pouze jednoho montážního bodu ve středu lyže, kde je soustředěna celá vaše síla. Tento bod - Anchor Point – se snadno a přirozeně prohne, stejně jako luk. S touto technologií zůstává lyže po celé své délce v kontaktu se sjezdovkou. Výsledkem je perfektní držení na zmrzlých a prudkých sjezdovkách s menším silovým nasazením.

PC 15990,-
167 cm
R14,1 m
Geometrie: 124x81x108

174 cm
R15 m
Geometrie: 129x81x109

Mohu nabídnout i jiné lyže a také boty, mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku +150,-. Nad 4000,- doprava ZDARMA. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

NOVÉ carvingové lyže Atomic Nomad Blackeye Ti 15/16

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!