Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže Dynastar Outland 80 172 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže Dynastar Outland 80 172 cm

Liberecký kraj
30. 9. 2018 - 21:52
2 290 Kč

Popis

Dynastar Outland 80 jsou dokonalou směsí energického výkonu na sjzedovce a "crossover" l všestrannost mimo sjezdovku určeného pro začínající lyžaře experty.
All-mountain Rocker technologie je samozřejmostí . To otevírá nové možnosti pro ty, kteří si chtějí občas „odskočit" ze sjezdovky a poznávat a zažívat dosud nepoznané freeridové zkušenosti.
3D dřevěná konstrukce jádra a lehký Super Fiber laminát poskytuje snazší zahájení oblouku, bez vibrací a přilnavost hran po celé délce lyž . Crossover v měkčím sněhu a All-Mountain Rocker a 80 mm šířka lyže poskytují snadnou ovladatelnost mimo sjezdovku.
Dynastar Outland 80 je lyže vhodná pro celodenní ježdění na sjezdovkách, stabilní ve středně dlouhých obloucích s příjemnou carvingovou charakteristikou. Lyže určená pro velmi dobré a sportovní lyžaře

PC 10490,-
172 cm
R15 m
Geometrie: 126x80x110

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Carvingové lyže Dynastar Outland 80 172 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!