Home Sport Zimní sporty Sjezdové lyže Carvingové lyže Salomon X-race
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Carvingové lyže Salomon X-race

Liberecký kraj
14. 11. 2016 - 23:05
4 490 Kč

Popis

Nový přístup k výkonnosti. Lyže X-Race kombinují konstrukci světového poháru a progresivní tvary, které lyžařům umožňují vybrat si správné lyže podle požadované rychlosti a radiusu.

Parametry:

POWERLINE Titanium - Aktivní systém tlumení vyrobený z titanu, spojující výkon, kontrolu, pohodlí a spolehlivost u lyží určených na sjezdovku. Titanová výztuha je vložená do pryžového pláště, výrazně napomáhá snižování vibrací, vylepšuje kontakt lyží se sněhem a zvyšuje akceleraci.

Celodřevěné Race jádro - Dřevěné jádro od špičky až po patu lyže zlepšuje její stabilitu a odpružení, maximalizuje kontakt se sněhem a filtruje vibrace.

Active Contact Sidewalls - Střední sendvičová konstrukce (20%) - přináší lepší přenos sil z hrany na hranu a agresivnější jízdu - více kontroly a síly

Závodní deska XX - Originální slalomová deska nabízející jedinečný přenos sil, výbornou přilnavost a snadný přechod z hrany na hranu. Přirozená flexe napomáhá snadnější točivosti lyže a gumové vložky napomáhají filtraci vibrací.

PULSE PAD (= pulzní vrstva) - Elastomerová vrstva podél hran a v některých dalších oblastech lyže, absorbující nárazy, filtrující vibrace a zajišťující lepší kontakt lyží se sněhem.

Zvednuté špičky i patky - Zvyšují kontakt lyží se sněhem a stabilitu při vysokých rychlostech.

Konečná závodní úprava skluznice - Skluznice s vysokou molekulární hustotou a grafitem přináší jedinečný skluz, výbornou absorbci vosku a odolnost vůči oděru. Nyní s novou konečnou úpravou skluznice (struktura F3).

Ochrana špičky - Zvyšuje životnost lyží a zachovává vizuálně dobrý vzhled i po jejich intenzivním používání.

Dvojitý titanový laminát 500 - Dvojitá vrstva titania (0,5 mm) poskytuje lepší výkon na upravených tratích, více přesnosti a obrovský záběr hran.

Carve Rocker - Extrémně krátký a nízký rocker v kombinaci s širokým krojením špičky poskytují více ovladatelnosti a snadější zatáčení, aniž by byla obětována preciznost, stabilita či držení hran. Salomon patentovaný design.

PC 20990,-
155 cm
R11 m
Geometrie: 120x69x105
5190,-

165 cm
R13 m
Geometrie:120x70x104
5990,-

175 cm
R17 m
Geometrie: 120x72x98
5490,-

180 cm
R19 m
Geometrie: 120x73x97
4490,-

Mohu nabídnout i jiné lyže a také boty, mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku +150,-. Nad 4000,- doprava ZDARMA. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání.

Carvingové lyže Salomon X-race

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!