Home Sport Cyklistika Cyklo příslušenství ochrana proti krádeži Datatag
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ochrana proti krádeži Datatag

Hlavní město Praha
12. 3. 2021 - 14:18
600 Kč
Prodávající

Popis

Identifikační značení jízdních kol DATATAG je způsob ochrany vašeho kola proti krádeži.

Tato jedinečná sada obsahuje tři druhy zabezpečení:

Neviditelný UV nátěr:
Systém obsahuje 4 neviditelné UV nátěry pro trvalé označení vašeho rámu, vidlicí a kol. Unikátní, téměř neviditelný UV nátěr tvoří hlavní část identifikace a ochrany proti krádeži. Tento neviditelný UV nátěr není viditelný na vašem kole.

Mikrotečky:
Špičkový identifikační systém mikroteček je vyroben pro snadné použití. Mikrotečky jsou aplikovány na různé povrchy, takže je prakticky nemožné, aby je pachatelé našli a všechny odstranili. Mikrotečky lze použít pro značení celého kola včetně komponentů a příslušenství.

Výstražný štítek extrémně odolný vůči neoprávněné manipulaci:
Speciálně vyvinuté štítky obsahují unikátní identifikační číslo pro dané kolo a QR kód. Štítky varují potencionální zloděje, že kolo je chráněno a nelze je odstranit bez jejich poškození.

Tato technologie je plně podporována policií ČR, která tuto technologii umí jednoduše identifikovat a působí i jako prevence proti kriminalitě. V případě označení majetku jsou zde i možnosti slev na pojištění poskytované vybranými pojišťovnami.

Každá označená věc je evidována v centrálním celoevropském registru zcela bezplatně což je velkou výhodou tohoto produktu.

Produkty Datatag splňují kritéria standardů kvality ISO a drží atesty od britské nezávislé agentury Thatcham Research (obdoba německé TUV).

Obsah balení:
mikrotečky
forezní dna
UV nátěr
bezpečnostní štítek

ochrana proti krádeži Datatag

Zavřít Zavřít
Prodávající
Václav
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!