Home Sport Zimní sporty Běžky NOVÉ boty Salomon RC Carbon EU 43 1/3 VÝPRODEJ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NOVÉ boty Salomon RC Carbon EU 43 1/3 VÝPRODEJ

Celá ČR
28. 2. 2016 - 11:47
2 690 Kč

Popis

Poslední pár! Velikost EU 43 1/3
Závodní obuv na klasické lyžování zaměřující se na propojení výkonnosti a pohodlí.
SNS® PILOT®3 Racing classic podešev - Naše nejlepší podešev s technologií RS 17, kdy je hrazdička posunuto o 17 mm více pod botu, což napomáhá zlepšení přenosu sil, přirozeného odrazu a okamžité kontroly nad lyží. Pilířovitá ramena podešev zpevňují a umožňují rozložení energie do celé délky vázání.
Technologie:
Stabilní držení paty, přesný přenos sil a Pebax ochrana paty
RS17 + pilířovitá ramena - RS17 je technologie, kdy je hrazda posunuta o 17 mm za špičku boty, za účelem zlepšení přenosu sil, odrazu a kontroly. Pilířovitá ramena zpevňují podešev a také přinášejí lepší přenos sil.
Salomon sportovní tvar - Střední široké kopyto zajišťující maximální upevnění nohy, vysoký komfort a precizní padnutí obuvi.
Rychlošněrování Quicklace - Dobře známý Salomon rychlošněrovací systém, který zajišťuje precizní upevnění nohy v botě během jednoho zatáhnutí za tkaničku.
Sensifit konstrukce s překrytím - Pokročilá technologie stahování nabízející precizní usazení nohy v botě a tím i lepší kontrolu. Středně měkká ramena spojená s chassis, obepínají celé chodilo a zvyšují tak přenos energií.
Karbonový classic plát - Extra lehký plát poskytující vynikající přenos síly, který dovoluje přirozený pohyb přední části chodidla zatímco si zachovává mimořádnou torzní odolnost pro více stability.
Nastavitelný patní pásek se spoilerem - Pevnější držení v patní části je zajištěno díky nastavitelnému patnímu pásku a integrovanému spoileru, který přenáší tlak rovnoměrně do celé paty. Inovativní řešení pro dokonalou fixaci nohy zejména při výkonnostním lyžování.
Custom Fit - kombinace pohodlné pěny, tepelně formovatelné pěny a Lycra materiálů zaručující pohodlné usazení jakéhokoliv tvaru chodidla.
Vnitřní ponožka - Vyrobena z tenkého materiálu, který se snadno nazouvá a poskytuje přesnější usazení nohy v botě.
Aktivní tepelná 5 mm vložka - Komfort & podpora
Šněrování překryté diagonálním zipem - Specifická a uživatelsky přívětivá Salomon ochrana proti sněhu & vodě.

Mohu nabídnout také lyže. Napište si o aktuální VÝPRODEJOVOU nabídku. Poradím s výběrem. Osobní odběr v Železném Brodě. Případně zašlu PPLkou. Nad 4000,- doprava ZDARMA

NOVÉ boty Salomon RC Carbon EU 43 1/3 VÝPRODEJ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Jiří Suchánek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!